2.4.15

Ντέισελμπλουμ: Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος...

Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος που πρέπει να καλυφθει τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup Γ.Ντέισελμπλουμε σχολιάζοντας ότι...
υπάρχει διαρκής βελτίωσης στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική πλευρά.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στη Χάγη, επιβεβαιώνει πως οι Ευρωπαίοι έλαβαν τη νέα λίστα της ελληνικής κυβέρνησης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι ελληνικές αρχές κατέθεσαν πράγματι πρόσθετες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις, αλλά έχουμε δρόμο να διανύσουμε ακόμη».

«Διαρκώς βελτιώνεται» ανέφερε ο Ντέισελμπλουμ υπογραμμίζοντας ότι δίνονται περισσότερες προτάσεις που είναι όλο και πιο λεπτομερείς. «Για κάποια σημεία σίγουρα θα υπάρξει συμφωνία» πρόσθεσε.

«Πρέπει να βρεθεί ένα καλό πακέτο το οποίο θα μπορεί επίσης να εφαρμοστεί μέσα στο τετράμηνο. Το ρολόι συνεχίζει να μετρά αντίστροφα. Εύχομαι σύντομα να συμφωνήσουν στα βασικά ζητήματα, έτσι ώστε να έρθουν προς συζήτηση στο Eurogroup» είπε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει σε ρεπορτάζ του το Bloomberg δεν αναμένεται συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη εβδομάδα.

«Εκτιμώ ότι απαιτείται ακόμη χρόνος. Ελπίζω και εύχομαι η ελληνική πλευρά να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, με αποτέλεσμα σύντομα όλα  να ''τρέξουν'' πιο γρήγορα», κατέληξε ο Γερούν Ντέισελμπλουμ...
Bloomberg

Δεν υπάρχουν σχόλια: