18.4.15

Με Φώφη στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ ...

Με Φώφη στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου επιστρέφει
...ο Παπανδρέου επιστρέφει...
Είναι ξεκάθαρο πως η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γιώργο Παπανδρέου, προκάλεσε αντιδράσεις. Πρώτα απ´ όλα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Λίγες μέρες νωρίτερα ο κύριος Παπανδρέου...
σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να αναλάβει πρωτοβουλίες μόλις αποχωρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ. Ως τώρα το φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ προβάλει η κυρία Φώφη Γεννηματά. Για αυτό ακριβώς το λόγο ο κύριος Βενιζέλος ανησυχεί και κάνει δεύτερες σκέψεις για το τι πρέπει να γίνει.

Για τους Βενιζελικούς θεωρείται αδιανόητο να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου. Στον πρώην πρωθυπουργό χρεώνουν την απώλεια της τρίτης θέσης στις τελευταίες εκλογές. Έτσι θα δοθεί μεγάλη μάχη πρώτον για να μην κερδίσει η κυρία Γεννηματά στις εκλογικές διαδικασίες και δεύτερον αν δεν τα καταφέρουν θα δοθεί μάχη στο εσωτερικό του κόμματος για να μην επιστρέψει ο Παπανδρέου. Οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι βενιζελικοί και για το Γιώργο Παπανδρέου και για την κυρία Γεννηματά ειναι σκληρές.

Επίσης συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ θεωρούν βέβαιο πως ο μηχανισμός Παπανδρέου και των στελεχών του κινήματος θα κινητοποιηθούν υπέρ της κυρίας Γεννηματά στις εκλογές που θα γίνουν για την θέση του προέδρου.

Οπότε, θα γίνει προσπάθεια με τις κατάλληλες κινήσεις να αποκλειστούν από τις διαδικασίες εκείνοι που αποχώρησαν από τη Χαριλάου Τρικούπη προς άλλες πολιτείες.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: