28.4.15

Βαρουφάκης: Οι δανειστές δεν έχουν μπέσα...


 "Με τον Σταθάκη, τον Θεοχαράκη, είμαστε όλοι Κρητικοί. Είμαστε αγαπημένοι, είμαστε μια ομάδα".

Το ρητορικό ερώτημα του υπουργού Οικονομικών, για το αν συνεχίσει να μετέχει στις διαπραγματεύσεις (ΒΙΝΤΕΟ)...
«Εμείς πήγαμε με την αίσθηση, όπως είπε ο πρωθυπουργός ότι η συμφωνία είναι συμφωνία. Ότι όταν σφίγγουμε το χέρι για το "α" και όχι το "β" σημαίνει ...

το "α" και όχι το "β". Από την άλλη πλευρά δεν υπήρξε προσήλωση στη μπέσα» ανέφερε σε δηλώσεις του κατά την άφιξή του στο κτήριο της οδού Νίκης ο Γιάνης Βαρουφάκης.
«Φαίνεται ότι στην Ευρώπη χρειάζεται να προσπαθήσουμε όλοι περισσότερο για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη» συμπλήρωσε ο κ. Βαρουφάκης.

Όσον αφορά το αν υπήρξε αστοχία στους χειρισμούς ο υπ. Οικονομικών δήλωσε ότι «δεν υπήρξε αστοχία αλλά διαφορά πολιτικής».

Ερωτηθείς για το να υπάρχει κόντρα του ιδίου με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη ο υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι «δεν είμαστε σε κόντρα. Με τον Σταθάκη, τον Θεοχαράκη, είμαστε όλοι Κρητικοί. Είμαστε αγαπημένοι, είμαστε μια ομάδα».

Όταν, τέλος, ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει να μετέχει στις διαπραγματεύσεις απάντησε με το ρητορικό ερώτημα «ο υπουργός Οικονομικών; Ο υπεύθυνος της πολιτικής διαπραγμάτευσης;» λίγο πριν περάσει την πόρτα του υπουργείου.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: