16.4.15

Προσέχει με ποιον μιλάει…

Συνήθως, μια δημοφιλής «εορταστική» είδηση είναι πού πήγε διακοπές ο Κ. Καραμανλής, αφού ο πρώην πρωθυπουργός αρέσκεται σε…
αποδράσεις από το κλεινόν άστυ.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, για το πασχαλινό τριήμερο, ο Κ. Καραμανλής μετέβη με την οικογένειά του στη Λακωνία και έκανε τον γύρο του νομού. Ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε χρόνο στη Μονεμβασιά, έκανε Ανάσταση στα Νόμια, πέρασε από την Ελίκα και κατέληξε στην Αρεόπολη και το Οίτυλο της Μάνης.

Όμως, η είδηση δεν είναι αυτή. Η είδηση είναι ότι, το τελευταίο διάστημα, ο πρώην πρωθυπουργός αποφεύγει τις πολλές επαφές με κομματικά στελέχη και πρώην υπουργούς της Ν.Δ., αλλά και με «σαμαρικούς».

Ο Κ. Καραμανλής προσέχει... με ποιον μιλάει, αφού δεν θέλει ούτε να φαίνεται ότι στηρίζει τον Αντ. Σαμαρά -τον οποίο πολλοί θεωρούν «καμένο χαρτί» στη Ν.Δ.- αλλά ούτε ότι τον αμφισβητεί ή ενθαρρύνει συμπεριφορές αμφισβήτησης.

Για τον λόγο αυτό, φρόντισε να λείπει αρκετές ημέρες από το γραφείο του στην Αθήνα, προκειμένου να δει κατά το δυνατόν λιγότερους «γαλάζιους» και να περιμένει τις εξελίξεις σε εσωκομματικό επίπεδο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: