19.4.15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής αθλητικής εκδήλωσης. 

Όπως ανακοίνωσε η...
Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, λόγω της διεξαγωγής αθλητικής εκδήλωσης με την επωνυμία «3ο LIVE WELL EVENT» [κατά μήκος της διαδρομής: (αφετηρία) Πλ. Συντάγματος (κάτω μέρος) - Φιλελλήνων - δεξιά Λ. Βασ. Αμαλίας (αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας) - αριστερά Λ. Βασ. Όλγας (αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας) - αριστερά Λ. Βασ. Κων/νου (αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας) - αριστερά Λ. Βασ. Σοφίας (αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι το Πολεμικό Μουσείο και εν συνεχεία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) - δεξιά Πανεπιστημίου - αριστερά Αρσάκη - αριστερά Σταδίου - Πλ. Συντάγματος (τερματισμός), την Κυριακή 19-04-2015 και κατά τις ώρες 10.30΄έως 14.00΄, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς και λεωφόρους, περιοχής Δήμου Αθηναίων:

Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Καλλιρρόης προς Λ. Συγγρού.

Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, καθώς επίσης και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κων/νου.

Ηρ. Αττικού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ακακιών και της Λ. Βασ. Κων/νου.

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας

Ριζάρη, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Μελεάγρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.

Κλεάνθους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Γεωργίου και της Λ. Βασ. Κων/νου.

Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ρηγίλλης και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Σταδίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Β. Αλεξάνδρου και της Λ. Βασ. Όλγας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αρδηττού.

Kατά μήκος της διαδρομής δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων από τα τμήματα αυτής, η οποία θα γίνεται από τους παρακάτω ελεγχόμενους κόμβους κάθετης διέλευσης:

Λ. Βασ. Σοφίας - Ηρ. Αττικού, (μόνο για Πυροσβεστικά οχήματα και την κίνηση αυτών επί της Λ. Βασ. Σοφίας έως τη Σέκερη).

Λ. Βασ. Σοφίας - Ρηγίλλης.

Λ. Βασ. Σοφίας - Μαρασλή.

Σταδίου - Αμερικής.

Πανεπιστημίου - Αμερικής.

Λ. Βασ. Κων/νου - Παυσανίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: