24.4.15

Υπαινιγμοί για εκλογές και από τον Βούτση...

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία - εάν οι συνθήκες το επιβάλλουν -  και ο Νίκος Βούστης στην ολομέλεια της Βουλής.

Όσοι θέλουν να...
κατεβάσουμε το κεφάλι και η χώρα να μείνει χρεοκοπημένη όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά και πολιτισμικά πλανώνται πλάνη οικτρά» είπε ο υπουργός εσωτερικών για να επισημάνει «Ο λαός έχει δώσει την απάντησή του και αν χρειαστεί θα το ξανακάνει».

Εκτός αυτών ο υπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «διάθεση εντυπωσιασμού τραβώντας στα άκρα την κινδυνολογία. Προσπαθεί να διαμορφώσει κοινωνικό και πολιτικό μπλοκ ενάντια στην κυβέρνηση».

Αναφορικά με τον θόρυβο που έχει προκληθεί για την ΠΝΠ που αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των ΟΤΑ εξήγησε ότι από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση έδωσε τις απαραίτητες εγγυήσεις πως δεν θα υπάρξει έλλειψη χρημάτων στους φορείς που θα τα διαθέσουν. Πρόσθεσε ωστόσο ότι «με την πάντοτε «ευγενή» συνδρομή των ΜΜΕ που είναι στρατευμένα σε σύγκρουση με την κυβέρνηση δημιούργησαν κλίμα άκρατης κινδυνολογίας. Την ίδια ώρα που έπαιρναν από τα πιο επίσημα χείλη αποσαφηνίσεις διέρρεαν ή παρουσίαζαν εικόνα που τρομάζει. Ότι δήθεν τα παιδάκια δεν θα μπορούν να πανε σε παιδικούς σταθμούς πως το νερό θα κόβετε κλπ.».

Τέλος κάλεσε τους Δημάρχους και τους περιφερειάρχες να μην στρατεύονται στο πεδίο της πολιτικής σύγκρουσης υπενθυμίζοντάς τους ότι «έχουν μπροστά τους μια ολόκληρη 5ετή θητεία» ενώ προανήγγειλε νομοσχέδιο που θα αφορά τους ΟΤΑ και θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: