3.4.15

Ευτυχώς βρέθηκε...

Στη ΓΑΔΑ από λεπτό σε λεπτό η Βίκυ Σταμάτη

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, Γεωργία, μετά την επιβεβαίωση της είδησης πως η κόρη της εντοπίστηκε,  δήλωσε,  «ευτυχώς βρέθηκε και είναι καλά η κόρη μου. Είναι...
μια άνασα ανακούφισης αυτό για εμάς»..

πηγη protothema.gr

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για το πως η αστυνομία εντόπισε την Βίκυ Σταμάτη, στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα στην Εκκλησία Παναγίτσα.

Nεες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο παιδιά τα οποία έπαιζαν στον χώρο γύρω από την Εκκλησία αναγνώρισαν την Σταμάτη, η οποία με ένα αιχμηρό αντικείμενο χάρασσε ένα μήνυμα στο δέντρο του προαύλιου χώρου της Εκκλησίας.


Τα παιδιά, πήγαν στο σπίτι τους και το είπαν στην μητέρα τους. Στη συνέχεια η μητέρα τους πήγε στην Εκκλησία και διαπίστωσε ότι όντως πρόκειται για την Βίκυ Σταμάτη και ενημέρωσε την αστυνομία.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος, ο εισαγγελέας Εφετών Γρ. Πεπόνης και αστυνομικοί ήταν αυτοί που παρέλαβαν την Βίκυ Σταμάτη από την εκκλησία.


Η κυρια Σταμάτη βρισκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ αναμένεται να ασκηθεί σε βάρος της δίωξη για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: