22.4.15

Μεθεόρτια επιστροφή...

Ο Ευάγγελος Αντώναρος… επέστρεψε στο Twitter, μετά από μια ανάπαυλα την περίοδο των εορτών του Πάσχα, και δεν...
δίστασε και πάλι να είναι σκληρός, για το κατάντημα στο οποίο έχει περιέλθει η Νέα Δημοκρατία, μετά τη βαριά και ιστορική ήττα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, εξαιρετικά δραστήριος στο Twitter, και με συνεπή ρητορική κατά της “δεξιάς απόκλισης” στην οποία οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία η στρατηγική του Αντώνη Σαμαρά, επικαλέστηκε δηλώσεις του Νίκου Δένδια, για να επαναλάβει την αναγκαιότητα εκτάκτου Συνέδριου, ενώ μίλησε και για τη φυσιογνωμία που εκτιμά ότι θα πρέπει να έχει μια σύγχρονη Κεντροδεξιά.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, όπως και ο Νίκος Δένδιας, σημείωσε ότι θεωρεί μονόδρομο το έκτακτο Συνέδριο, έκανε λόγο για “μάλλον ανίατη άρνηση της πραγματικότητας” από την πλευρά της ηγεσίας Σαμαρά, και πρόσθεσε:

“Ο χώρος της Κεντροδεξιάς χρειάζεται ουσιαστικό πολιτικό επαναπροσδιορισμό απαλλαγμένος από λογικές αχαρης κ πολιτικά ανούσιας αυτοδικαίωσης”. Το "καρφί" Αντώναρου στοχεύει στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά αλλά και στον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας όπου βάσει της θεωρίας της "αριστερής παρένθεσης" που έχει υιοθετήσει, θεωρεί ότι θα δικαιωθεί και θα επανέλθει στην εξουσία. Η υιοθέτηση αυτής της θεωρίας έχει βάλει στην άκρη τα κεντρώα ανοίγματα που χρειάζεται να κάνει η παράταξη αλλά και τον ιδεολογικό αναπροσανατολισμό της...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: