1.4.15

Κωνσταντινούπολη: Eνοπλοι εισέβαλαν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος...

BINTEO...
Δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε γραφεία του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος AKP σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.
 Ο ένας από τους άντρες έριξε μια...
σημαία που μοιάζει με την τουρκική από το παράθυρο του 7όροφου κτιρίου και απευθύνεται στο πλήθος που εχει συγκεντρωθεί. Η αστυνομία τους συνέλαβε πριν από λίγο.


Τελευταία ενημέρωση, 12.15: Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Χουριέτ, η τουρκική αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τελικά τους δύο ενόπλους που είχαν μπει σε κτίριο γραφείων του κυβερνώντος κόμματος (AKP). O ένας από τους δύο άντρες είχε προλάβει να απλώσει μια σημαία που μοιάζει με την τουρκική, με την προσθήκη ενός σπαθιού στα σύμβολά της. Λεπτομέρειες για τους λόγους της πράξης τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

12.10

Σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο, η αστυνομία απέκλεισε την οδό μπροστά από το κτήριο στη συνοικία Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του Dogan διακρίνονται αστυνομικά οχήματα έξω από το κτήριο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Το σχετικό βίντεο

Το περιστατικό έρχεται μία ημέρα μετά την αιματηρή κατάληξη της χθεσινής ομηρίας σε κτήριο δικαστηρίων στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια: