12.4.15

FAZ: Ο Έλληνας εκπρόσωπος ζήτησε χρήματα σαν ταξιτζής..

The Council of the European Union / SOOC
Δημοσίευμα της γερμανικής Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) υποστηρίζει ότι  αξιωματούχοι της ευρωζώνης είπαν πως τους προκάλεσε σοκ το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν παρουσίασε...
προτάσεις για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις συνομιλίες της περασμένης εβδομάδας.  
 Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας από αυτούς τους αξιωματούχους ισχυρίστηκε ότι ο Έλληνας εκπρόσωπος συμπεριφέρθηκε σαν “ταξιτζής”. 
Οι πηγές που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα είπαν ο Έλληνας εκπρόσωπος απλώς ζήτησε χρήματα “σαν ταξιτζής”, επιμένοντας ότι η Ελλάδα σύντομα θα χρεοκοπήσει εάν δεν εκταμιευθούν.  
 Οι ίδιες πηγές είπαν στην εφημερίδα ότι οι πιστωτές της Ελλάδας δεν πιστεύουν ότι η κατάσταση είναι όπως περιγράφεται. Έκριναν ακόμη ότι θα ήταν εσωτερικό πολιτικό ζήτημα εάν η Αθήνα δεν είναι σε θέση να καταβάλει ολόκληρες συντάξεις και μισθούς. 
  Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι δανειστές απογοητεύτηκαν και σοκαρίστηκαν για την έλλειψη πρωτοβουλίας από την Αθήνα όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις, και ειδικά για την απροθυμία της ελληνικής κυβέρνησης να μειώσει τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων. 
lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: