18.4.15

Lady R. ...



Αλεξάνδρα Τσόλκα

Μίλησε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, στον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα και σχεδόν...
κάθε απάντηση της έγινε θέμα συζήτησης,  ξεσηκώνοντας θύελλα σχολίων. Φωτογραφήθηκε απ το φακό του Γιάννη Βασταρδή πιο λαμπερή από κάθε σταρ της σόου μπίζνες και έκανε, για άλλη μια φορά, την διαφορά!
Ποια Βανδή και ποια Φουρέιρα και ποια Πάολα; Η κα Ραχήλ Μακρή είναι μες στο σινιέ, το ταγιέρ, το μαντό, τη γόβα, ενώ σε κάποιες πόζες φαίνονται ακόμα και οι τιμές απ τα δανικά ρούχα των στιλιστών!
Κάθε της απάντηση είναι και τίτλος, ακλουθώντας ένα ύπουλα μαιευτικό δημοσιογράφο, πως της χειρούργει πως είναι «γκαζοφονιάς» και ακούει Παντελίδη ενώ οδηγεί, πως πρώτη ντίβα είναι αυτή και μετά ο Βαρουφάκης, ενώ φωτογραφίζεται με καπέλο τύπου λονδρέζικης αριστοκρατίας στους αγώνες του Άσκοτ και με πανάκριβα μοντελάκια, σαν star της εγχώριας βιοτεχνίας φυσικά, τους θεάματος!
 
Τη διαφορά όπως σας προείπαμε κάνει το μοναδικό καπέλο το οποίο θα μείνει για πάντα χαραγμένο ανεξίτηλα στις παιδικές καρδούλες μας.
Και μετά την κα Μακρή στο YOU, τον κ. Βαρουφακη στο τόσο σικ Paris Mache, ισα που σκιαζόμαστε μη δούμε και την λατρεμένη Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξώφυλλο στο αμερικανικό Cosmopolitan με μίνι…

Πίσω στην Ραχήλ Μακρή, ο σατανικός Γιώργος Μπέζας γράφει και ρωτά:
«… Είναι ανατρεπτική, εκδηλωτική, ο λόγος της αρκετές φορές είναι γροθιά στο κατεστημένο και όπως λέει η ίδια η είσοδός της στη Βουλή έφερε πολλές φορές αντιδράσεις γιατί δεν «μασάει”» τα λόγια της και δεν μπαίνει σε καλούπια.
Η Ραχήλ Μακρή είναι από τις κυρίες της πολιτικής που δεν περνούν απαρατήρητες. Η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ κατάγεται από μια φτωχή οικογένεια και καμαρώνει γι'αυτό, αφού πιστεύει πως στους γονείς της οφείλει το 100% του χαρακτήρα της. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, λατρεύει το διάβασμα, την ταχύτητα και τα μπουζούκια! Αυτή τη φορά βλέπουμε τη Ραχήλ Μακρή του σε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση όπου ποζάρει σαν μοντέλο για το περιοδικό YOU και μιλάει για τη ζωή της και την πολιτική.
- Ο Γιάννης Βαρουφάκης πώς σου φαίνεται;
Τον Γιάννη τον ξέρω ελάχιστα αλλά μου αρέσει πάρα πολύ ως τύπος. Νομίζω πως η Βουλή απέκτησε και άλλη “ντίβα” μετά τη Ραχήλ, γιατί είναι κι αυτός αντισυμβατικός τύπος.
- Είναι φίλη σου η Ζωή Κωνσταντοπούλου;
Τη θεωρώ αδελφή μου! Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τη Ζωή. Βασικά μου αρέσουν οι έντιμοι άνθρωποι που έχουν καθαρό βλέμμα και καθαρή σκέψη. Πέρα από όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερος και ευφυής. Αν συνεχίσουν όλοι αυτοί οι τσαμπουκάδες, το κανάλι της Βουλής θεωρώ πως θα έρθει πρώτο σε τηλεθέαση. Θα προτείνω στην Κωνσταντοπούλου, ως πρόεδρος του Κοινοβουλίου που είναι, να εισηγηθεί να βάλουν και διαφημίσεις μπας και βγάλουν και κανένα φράγκο να πληρώσουμε καμία υποχρέωση. (γέλια) Όχι διαφημίσεις με χορηγούς αλλά κοινωνικές. Το κανάλι της Βουλής έχει δικό του fan club, το παρακολουθεί κόσμος που πριν δεν το έβλεπε.
- Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την πολιτική;
Ο άντρας μου, ο Αντρέας Τσέκενης, αυτός με παρακίνησε να ασχοληθώ. Μου είπε πως αξίζει όλη αυτή η εμπειρία και πως πρέπει να τη ζήσω.
- Μαμά και πολιτικός πώς τα προλαβαίνεις;
Τρέχω σαν τον Βέγγο. (γέλια) Έχω δύο αγοράκια, τον Οδυσσέα και τον Νικόλα, 7,5 και 5 ετών αντίστοιχα. Θα ήθελα κι άλλα παιδιά γιατί πάντα ονειρευόμουν μια μεγάλη οικογένεια.
- Πλαστικές και botox θα έκανες;
Δεν θέλω, φοβάμαι. Έχω ένα φίλο που ασχολείται με αυτά και με παρακαλάει για να πάω.
- Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;
Ναι, στους εργασιακούς χώρους όπου εργαζόμουν ως πιτσιρίκα.
- Η ταχύτητα σου αρέσει;
Πάρα πολύ! Είμαι «γκαζοφονιάς» (γέλια), και μάλιστα υπάρχουν φορές που οδηγάω και ακούω Παντελίδη!»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: