10.4.15

O Βενιζέλος υπονόμευσε τον Γιώργο!...

karximakis
Στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής «φωτογραφίζοντας» πάλαι ποτέ παπανδρεϊκά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνα για την πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου, απαντά «έξω από τα δόντια» ο τότε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και νυν υψηλόβαθμο στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Μιχάλης Καρχιμάκης.
 Επιστρέφοντας για λίγο σε...
εκείνη την εποχή, ο κ.Καρχιμάκης σημειώνει σε συνέντευξή του στο Crashonline, ότι μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, «ο ένας έταζε λαγούς με πετραχήλια στην περιβόητη ‘Ζαππειάδα’ και ο άλλος προκαλούσε πολεμική ατμόσφαιρα καθημερινώς στην Αθήνα και οργάνωνε αντισυγκεντρώσεις στις ομιλίες υπουργών και κυβερνητικών βουλευτών».

Το ενδιαφέρον, όμως,εστιάζεται σε όσα λέει για τον τότε υπουργό Οικονομικών. «Ο δε Βαγγέλης Βενιζέλος,με τη γνωστή παρέα του υπονόμευε τον εκλεγμένο πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, οδηγώντας τελικά και το ΠΑΣΟΚ και τον εαυτό του, στην καταστροφή», είπε, εξηγώντας από πού ξεκίνησαν όλα, ώστε στην πορεία τόσο ο Αντώνης Σαμαράς να κάνει την ‘πιο ιστορική κωλοτούμπα της μεταπολεμικής περιόδου’, όσο ο Αλέξης Τσίπρας να απεμπολήσει‘κομβικά σημεία του αντιπολιτευτικού του λόγου’, όπως λέει…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: