7.4.15

O Δένδιας «καρφώνει» Σαμαρά...

και τον προτρέπει να παραιτηθεί...

Στο πρόσφατο δείπνο του με τους νέους βουλευτές της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε πως θα δικαιωθεί και θα... επιστρέψει αλά... Σαρκοζί. Είναι γνωστό εξάλλου τοις πάσι, πως αυτή είναι η φαντασίωση του...
στενού πυρήνα του Σαμαρά, που του λένε διάφορα τέτοια. Ο Νίκος Δένδιας ήρθε και τους το...χάλασε, δηλώνοντας χαρακτηριστικά "Κάθε ένας στη ΝΔ προσδιορίζει ο ίδιος τον ρόλο του και τις ιδέες που εκφράζει. Ο κ. Σαρκοζί έκανε ένα εντυπωσιακό come back αλλά προηγουμένως είχε παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματός του"

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Δένδιας:

“Πραγματικά ο κ. Σαρκοζί έκανε μια εντυπωσιακή επιστροφή, αλλά αν πάμε στο ιστορικό, διότι δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι υπάρχει αναλογία, είχε παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματός του, ιδιώτευσε επί πάνω από δύο χρόνια και επανήλθε όταν απέτυχαν οι διάδοχοί του” υπενθύμισε ο κ. Δένδιας, παρόλο που “στη Νέα Δημοκρατία, το θέμα ηγεσίας δεν είναι το κύριο. Η Ν.Δ. έχει ένα πιο βασικό πρόβλημα που είναι το πρόβλημα φυσιογνωμίας, όπως κάθε μεγάλο κόμμα που χάνει μια εκλογή. Στην πραγματικότητα η Ν.Δ. έχει τρεις κακές επιδόσεις. Πήγαμε στο 18, ανεβήκαμε στο 28, φθάσαμε στο 27. Είμαστε παρακάτω όχι από τον ιστορικό μέσο όρο μας, από το όριό μας”

Με δύο λόγια ο Δένδιας είπε στον Σαμαρά να φύγει και έχει... ο Θεός...

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: