4.5.15

Πάνω από 1 εκατ. λίρες σε στοιχήματα ...

Πάνω από 1 εκατ. λίρες σε στοιχήματα για το όνομα της νεογέννητης Βρετανίδας πριγκίπισσας...για το όνομα της νεογέννητης  πριγκίπισσας...
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι Βρετανοί έχουν ήδη στοιχηματίσει πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες για το όνομα της νεογέννητης κόρης της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και...
του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Δύο μέρες μετά τη γέννηση της μικρής, φρενίτιδα επικρατεί στα γραφεία στοιχημάτων της χώρας καθώς οι προβλέψεις για το όνομα του δεύτερου νεογέννητου παιδιού της Κέιτ και του Ουίλιαμ δίνουν και παίρνουν.

Αν και το αγαπημένο ζευγάρι των Βρετανών θα περιμένει πρώτα να γνωστοποιήσει το όνομα στη Βασίλισσα προτού βγάλει επίσημη ανακοίνωση, το γεγονός ότι η μικρούλα έχει ήδη δεχθεί επισκέψεις από τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Δούκισσα της Κορνουάλης δείχνει ότι το «μυστικό» έχει διαρρεύσει στη βασιλική οικογένεια.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, την Κυριακή στη θέση του φαβορί είχε βρεθεί το όνομα Σαρλότ, ξεπερνώντας το «Άλις» που προπορευόταν τις περασμένες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το SkyBet, το «Σαρλότ» έχει αυτήν τη στιγμή απόδοση 9/4, το «Άλις» 3/1, το «Ολίβια» 4/1, το «Βικτόρια» 5/1 και το «Ελίζαμπεθ» 7/1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: