3.5.15

Ολυμπιακός 42 αστέρων!..

Δείτε φωτογραφίες από την ερυθρόλευκη φιέστα...

Μία ακόμα μεγάλη ερυθρόλευκη βραδιά βιώσαν οι χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη το βράδυ της Κυριακής. Οι...
ερυθρόλευκοι γιόρτασαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Το... μενού τα είχε όλα. Το παλιό ενώθηκε με το νέο και η γιορτή συγκίνησε κόσμο και παίκτες. Η αρχή έγινε με τον Μίκη Θεοδωράκη. Τον άνθρωπο που μαζί με τον Ολυμπιακό γιόρτασε τα 90ά του χρόνια.

Ο Έλληνας συνθέτης δεν ήταν στην γιορτή λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπώρησε, όμως τον εκπροσώπησαν τα δύο του εγγόνια. Έντεκα λεπτά μετά τις 21.00 το... πάρτι ξεκίνησε. Η φιέστα άρχισε με Ζορμπά για να προβληθούν μετά βίντεο από την ζωή και την δράση του Μίκη Θεοδωράκη και στιγμές του με τον Άντονι Κουίν και άλλες προσωπικότητες.

"Και κόμματα έχω αλλάξει και τα πάντα αλλά τον Ολυμπιακό ποτέ", ακούστηκε από τα χείλη του Θεοδωράκη σε ένα από τα βίντεο που τον έδειχναν να μιλάει για τις μεγάλες του αγάπες. Ο Αλέξανδρος και ο Άγγελος, τα δύο του εγγόνια τιμήθηκαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με μία φανέλα του Ολυμπιακού με το νούμερο 90 και το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη και ένα επίχρυσο κλαδί ελιάς.

Η βράβευση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού

Τα παιδιά ήταν και φέτος ένας βασικός άξονας στην φιέστα του Ολυμπιακού. Πέρυσι ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ που σε πολύ καλά ελληνικά είχε μιλήσει για τα παιδιά του κόσμου σε μία βραδιά για την UNICEF.

Εννενήντα παιδιά από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού πήραν την θέση τους στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα μαζί με τον Λεόνε. Ακολούθησε η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να τιμηθεί για την προσφορά του προς τον Οργανισμό από τον Deputy Director της UNICEF.

Αξίζει να τονιστεί πως πριν από την βράβευση προβλήθηκε ένα βίντεο με όλες τις δράσεις των Πειραιωτών για την UNICEF. Που περιλάμβανε ακόμα και την συνέντευξη Τύπου για τις ανακοινώσεις για την συμφωνία με τον Οργανισμό...




gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: