9.5.15

Μπακογιάννη: Η ΝΔ δεν έχει καταφέρει να ακουστεί από την κοινωνία...


Ανάγκη διεξαγωγής ανοιχτού συνεδρίου...

Την εκτίμηση ότι η ΝΔ δεν έχει καταφέρει να ακουστεί από την κοινωνία «και αυτό γιατί δεν έχουμε προχωρήσει στον αναγκαίο...
εσωτερικό διάλογο που θα αναγνωρίσει τα λάθη που έγιναν και θα επανακαθορίσει το στίγμα μας», εκφράζει η βουλευτής του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η κυρια Μπακογιάννη υπογραμμίζει την ανάγκη διεξαγωγής ενός ανοιχτού συνεδρίου «που θα καθορίσει την πορεία της παράταξης στο μέλλον» προκειμένου να αποκαταστήσει «τους δεσμούς της με τους μικρομεσαίους, τους μισθωτούς, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τη νεολαία, όλους εκείνους που αγωνιούν για τη σημερινή κατάσταση και μάχονται για να βγει η χώρα από την κρίση».

Σχολιάζοντας τις 100 πρώτες ημέρες της νέας ελληνικής κυβέρνησης, η βουλευτής της ΝΔ τονίζει ότι «αποδείχθηκε άκρως προβληματική» και προσθέτει: «Σε αυτές τις 100 ημέρες τα οικονομικά στοιχεία επιβαρύνθηκαν πολύ. Η Ελλάδα από μια δειλή ανάπτυξη έχει περάσει πάλι στην ύφεση. Κάθε ημέρα ύφεσης σημαίνει περισσότερες απολύσεις, περισσότεροι άνθρωποι στην ανεργία και απομάκρυνση από τον στόχο της ανάπτυξης».

Τέλος, η κ. Μπακογιάννη τονίζει ότι «κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση σ' αυτή τη χώρα γιατί η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Κύπρος βγαίνουν από τα μνημόνια κι εμείς, πέντε χρόνια μετά, μιλάμε για τρίτο μνημόνιο» και συμπληρώνει ότι «αν αυτή η συζήτηση δεν γίνει με τη σοβαρότητα που της αρμόζει, η Ελλάδα θα σέρνεται και η οικονομία μας θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο ασφυξίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: