14.5.15

Φιλαδέλφεια: Δεν θυμάται το τραγικό δυστύχημα ο μηχανοδηγός...

Φιλαδέλφεια: Δεν θυμάται το τραγικό δυστύχημα ο μηχανοδηγός του τρένου που εκτροχιάστηκεΜετά τον εκτροχιασμό τρένου της Amtrak στην Φιλαδέλφεια που σκόρπισε το θάνατο σε επτά επιβαίνοντες, οι ειδικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν...
τα αίτια του δυστυχήματος.

Στο μεταξύ, ο μηχανοδηγός που νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Φιλαδέλφεια με διάσειση και τραύματα στο κεφάλι και το πόδι, υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τη στιγμή του δυστυχήματος.

Όπως ανέφερε ο συνήγορός του, ο 32χρονος μηχανοδηγός Μπράντον Μπόστιαν, έχει σβήσει από τη μνήμη του την ώρα που η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε και πολλά από τα βαγόνια της ανατράπηκαν.

«Θυμάται να οδηγεί το τρένο, θυμάται ότι πλησιάζει στην περιοχή, αλλά δεν έχει απολύτως καμία ανάμνηση από το δυστύχημα ή κάτι ασυνήθιστο», δήλωσε ο συνήγορος του μηχανικού, Ρόμπερτ Γκόγκιν, μιλώντας στην εκπομπή «Nightline» του δικτύου ABC.

«Το αμέσως επόμενο που θυμάται είναι ότι βρίσκεται στο δάπεδο, ψάχνοντας την τσάντα του για να βρει το κινητό τηλέφωνό του και να καλέσει την άμεση δράση», πρόσθεσε ο Γκόγκιν.

Διευκρίνισε, μάλιστα, πως ο 32χρονος φέρει 14 ράμματα στο κεφάλι και υποφέρει από τραυματισμό στο γόνατο, ενώ όταν τον συνάντησε «έδειχνε εξουθενωμένος».

Στο μεταξύ, η αστυνομία της Φιλαδέλφεια ανακοίνωσε πως ανέκρινε τον μηχανοδηγό και έλαβε δείγμα αίματός του, ωστόσο οι τοπικές αρχές αναμένεται να επικοινωνήσουν και με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.

Υπενθυμίζεται ότι το τρένο είχε αναπτύξει ταχύτητα στα 164 χλμ, την ώρα που έφτασε στη στροφή, όπου το επιτρεπτό όριο είναι τα 80 χλμ, εντούτοις ο 32χρονος δεν θυμάται ούτε τη στιγμή που πάτησε το φρένο...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: