10.5.15

Ζευγάρι της χρονιάς ο Χαρδούβελης και η σύζυγός του!...

O πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης (που έμεινε στην ιστορία, για το γνωστό e-mail προς την τρόικα)  έλαβε διάκριση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής -που αλλού!- καθώς...

μαζί με τη σύζυγό του ήταν οι νικητές του βραβείου «The I-House Couple of the year» (Ζευγάρι της χρονιάς).
Οπως γράφει ο "ΒΗΜΑτοδότης":

«Ο Γκίκας Χαρδούβελης, που έμεινε στην ιστορία για το γνωστό e-mail τους προς την (τότε) τρόικα, εξακολουθεί και τώρα να αποστέλλει… e-mail. Στην πραγματικότητα δεν σταμάτησε ποτέ να αποστέλλει e-mail για κάθε τι που αφορά στη ζωή του. Το νέο e-mail Χαρδούβελη εστάλη σε περιορισμένο αριθμό φίλων του από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ και πληροφορεί τους πάντες εδώ στην Ελλάδα ότι αυτός και η σύζυγός του, Σούζαν Μπετζιάν, έπειτα από 32 χρόνια έγγαμης ζωής και έπειτα από μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο International House του Berkley ανακηρύχθηκαν ως το ‘ζευγάρι της χρονιάς’.


Η τελετή είχε και βραβείο με τίτλο ‘The I-House Couple of the year’, για το οποίο ο τελευταίος μνημονιακός υπουργός Οικονομικών δηλώνει υπερήφανος. Όχι για κανένα ιδιαίτερο λόγο αλλά επειδή το ίδιο βραβείο κέρδισε πέρυσι επαξίως ο Έρικ Σμιτ (της Google) με τη σύζυγό του, Γουέντι. Ειδικά για την Γουέντι ο κ. Χαρδούβελης ήταν διπλά χαρούμενος. Πρώτον, επειδή κέρδισε και αυτή το ίδιο βραβείο και δεύτερον γιατί τη γνωρίζει από τα παλιά, από τη δεκαετία του ’70, όταν αυτή ήταν μια άσημη κομμώτρια. Κούρευε μάλιστα τον κ. Χαρδούβελη στο I-House για χαρτζιλίκι».


Δεν υπάρχουν σχόλια: