16.5.15

Σπανούλης: Θέλουμε το τρόπαιο...

Το «σκάσε» του Σπανούλη μετά το καθοριστικό τρίποντο
 Ο Βασίλης Σπανούλης έστειλε το δικό του μήνυμα, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας, κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. 

Διαβάστε την...
συνέντευξη που έδωσε στην "Sportday", ο αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού: 

Τώρα χρειάζεται ηρεμία εν όψει του τελικού. Θα χρησιμοποιήσετε τις προηγούμενες εμπειρίες για να μείνετε συγκεντρωμένοι; 

«Ασφαλώς και δεν τελείωσε τίποτα. Εδώ που φτάσαμε, θέλουμε το τρόπαιο. Εχουμε μεγάλη ευκαιρία. Στη ζωή δεν γίνεται να νικάς συνέχεια, υπάρχει και η ήττα, αλλά πλέον είμαστε σε έναν ακόμα τελικό και θα παλέψουμε μέχρι τελευταίο λεπτό για να το πάρουμε». 

Θα μπεις σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών που θα έχουν πάρει τέσσερα τρόπαια. Θα είναι το επιστέγασμα μίας καταπληκτικής σεζόν για σένα; 

«Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το πώς θα ξεκουραστούμε και θα συγκεντρωθούμε στην ανάλυση του επόμενου αντιπάλου. Τα νούμερα είναι για εσάς τους δημοσιογράφους. Είναι τιμητικά, αλλά πραγματικά προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου».

Σε ενημέρωσαν πως ο γιος σου κοιμόταν κατά τη διάρκεια του αγώνα στις εξέδρες; 

«Ναι, το έμαθα. Μάλλον δεν ήταν πολύ χαρούμενος από αυτά που έβλεπε από τον μπαμπά του, μέχρι να κοιμηθεί. Μακάρι την Κυριακή να τον κρατήσω... ξύπνιο από την αρχή μέχρι το τέλος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: