20.5.15

Κάποιοι θέλουν να γελοιοποιήσουν τον Κοτζιά, αλλά...

kotziasSpiliotopoulos1


Διαβάζω και ακούω ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς αποφάσισε να κάνει πρέσβη εκ των προσωπικοτήτων τον Άρη Σπηλιωτόπουλο! Ναι, ναι καλά διαβάσατε τον Αρη Σπηλιωτόπουλο!!!
 Επειδή θεωρώ τον Κοτζιά σοβαρό άνθρωπο τείνω να πιστέψω ότι αυτά τα δημοσιεύματα και οι φήμες έχουν ως στόχο να προβοκάρουν και να γελοιοποιήσουν τον υπουργό Εξωτερικών.
 Εκτός και αν...
ισχύουν αυτά που λέγονται και γράφονται περί στρατηγικής προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ με την καραμανλική δεξιά που ξεκίνησε με την προεδροποίηση του Προκόπη Παυλόπουλου συνεχίστηκε με την εξαίρεση Καραμανλή από την εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια και την υπουργοποίηση Παπαγγελόπουλου και τώρα έρχεται ο Άρης για να… δέσει το γλυκό.

Πάντως σμπίρος μου στη Βασιλίσσης Σοφίας που γνωρίζει καλά τον υπουργό Εξωτερικών μου είπε ότι «ακόμη και αν ο Τσίπρας ρίχνει γέφυρες στον Καραμανλή αποκλείεται ο Νίκος (Κοτζιάς) να δεχθεί να γίνει ρεντίκολο εκτός κι αν αποφάσισε και αυτός να παίξει… μακριά γαϊδούρα κάτι που δεν το πιστεύω». Κατόπιν τούτου στοιχηματίζω ότι ο Αρης θα μείνει ένας απλός σύμβουλος του δημάρχου Αθηναίων Καμίνη και δεν πρόκειται να μπει στο κλαμπ των διπλωματών.


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: