19.5.15

Παπαδημούλης: Κανείς δεν θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Τσίπρα...


ΗΧΗΤΙΚΟ...
Αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή.

«Εκτιμώ ότι...

μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες ή εβδομάδες πρέπει να υπάρξει συμφωνία και θα υπάρξει συμφωνία πλην απροόπτου. Η κυβέρνηση εργάζεται να είναι η καλύτερη δυνατή. Τις ημέρες της συνάντησης στη Ρίγα, εκτιμώ ότι θα γίνουν συζητήσεις που θα υποβοηθήσουν την εξεύρεση αυτής της αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας. Δεν θα υποκαταστήσουν φυσικά τη συζήτηση στο τεχνοκρατικό επίπεδο, αλλά μπορεί να λύσουν κόμπους που να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση αυτής της συζήτησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Στο ερώτημα αν αυτή η συμφωνία που θα επιτευχθεί θα περάσει και από το εσωκομματικό πεδίο ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Η συμφωνία που επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση και έχει περιγράψει ο Τσίπρας επανειλημμένα εφόσον εξασφαλιστεί και έρθει με θετική εισήγηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για ψήφιση εκτιμώ ότι θα στηριχτεί και από την κοινοβουλευτική μας ομάδα και από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και φυσικά από το κόμμα μας, τον ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς κορυφαίος του ΣΥΡΙΖΑ, καμία πτέρυγα του κόμματος, παρ’ ότι είναι γνωστό ότι υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις και απόψεις, δεν νομίζω ότι θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Τσίπρα, δεν νομίζω ότι θα πριμοδοτήσει την πτώση της κυβέρνησης και το σενάριο της σύντομης αριστερής παρένθεσης».


Και συνέχισε λέγοντας: «Οσοι επενδύουν είτε στη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, είτε στην πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα και στην αριστερή παρένθεση, είτε είναι μέσα στην Ελλάδα, είτε είναι έξω από αυτή θα κουραστούν και κινδυνεύουν να γεράσουν περιμένοντας».


Aκούστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Δ. Παπαδημούλης, ΕΔΩ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: