1.5.15

Λαφαζάνης: Δεν θα αποδεχθούμε συμφωνία που επαναφέρει μνημόνια...


«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε μία συμφωνία η οποία θα μας πηγαίνει πίσω και στην ουσία θα επαναφέρει στην χώρα μνημόνια». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του από την πλατεία Κλαυθμώνος και τη συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Ο κ. Λαφαζάνης έκανε μεταξύ άλλων λόγο για ξεχωριστή...
Πρωτομαγιά, ενώ σημείωσε ότι με την υποστήριξη του κόσμου η κυβέρνηση μπορεί να πάει μπροστά. 

«Η σημερινή πρωτομαγιά είναι ξεχωριστή. Η εργατική τάξη της χώρας μας αγωνίζεται και αντιστέκεται. Η εργατική τάξη της χώρας μας και ο ελληνικός λαός στηρίζει τις σκληρές διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης για μια θετική συμφωνία», ανέφερε αρχικά ο υπουργός. 

Και πρόσθεσε: «Μια συμφωνία συμβατή με το ριζοσπαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης με τις ριζοσπαστικές δεσμεύσεις. Εχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό που μας δίνει δύναμη και κουράγιο».

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη η ελληνική κυβέρνηση θα μείνει πιστή στο πρόγραμμα το οποίο έχει εξαγγείλει. «Με τον λαό δίπλα μας ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε μπροστά. Δεν πρόκειται η ελληνική κυβέρνηση να εγκαταλείψει το πρόγραμμά της», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ξεκαθάρισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί μια συμφωνία που θα οδηγεί σε νέα μνημόνια.

«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε μία συμφωνία η οποία θα μας πηγαίνει πίσω και στην ουσία θα επαναφέρει στην χώρα μνημόνια και μνημονθιακές αγκυλώσεις και δουλείες. Η Ελλάδα άλλαξε σελίδα, η φετινή Πρωτομαγιά το δείχνει, το επιβεβαιώνει και ο ελληνικός λαός θέλει να πάμε μπροστά και θα πάμε μπροστά», κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης. 

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: