6.5.15

Μαζί τα γράφουν;..

Μπερδεύτηκε σε άλλη μία "ηγετική" του εμφάνιση ο Βασίλης Κικίλιας και απέδωσε στον Νίκο Βούτση εκφράσεις που δεν είπε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά...
"παρέσυρε" και τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Ο βουλευτής της Ν.Δ. υποστήριξε ότι ο Ν. Βούτσης κατηγόρησε τη Ν.Δ. ως "πέμπτη φάλαγγα των δανειστών", "μακρύ χέρι των συμφερόντων", "υπηρέτες των διαπλεκόμενων καναλαρχών" και "συνεργαζόμενους με αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα από το εξωτερικό".

"'Πέμπτη φάλαγγα' δεν σας έχω πει εγώ. Γι' αυτό σας λέω, ανατρέξτε στα πρακτικά για να δείτε αν οτιδήποτε από αυτά που είπατε τα έχω αναφέρει εγώ. Για τη δε τελευταία συνεδρίαση που είπατε, είχα πει ότι το 'μακρύ σας χέρι' στα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα κοπεί από τη ρίζα. Αν αυτό αποτελεί ύβρη και σας κάνει να εξοργίζεστε, λυπάμαι", του απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών.

"Μας έχετε πει 'υπηρέτες του Μνημονίου' και 'τρόικα εσωτερικού'", επέμεινε ο Β. Κικίλιας. "Ούτε 'υπηρέτες' ούτε 'τρόικα εσωτερικού'. Να διαθέσετε μισή ώρα για να ψάξετε τα πρακτικά", τόνισε ο Ν. Βούτσης.

Όμως υπήρξε και μια περίεργη ταύτιση Κικίλια - Βενιζέλου. Ο πρώτος είπε ότι ο Ν. Βούτσης είναι διαρκώς στη Βουλή γιατί δεν εμπιστεύεται τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και λίγα λεπτά μετά ο δεύτερος υποστήριξε ότι είναι "επιτηρητής και πανεπόπτης όλων των συζητήσεων" και των υπουργών που "δεν ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων".

Μαζί (τούς) τα γράφουν;..

Κ.Που. – avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: