17.5.15

Άλλοι έπιναν τσάι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής...

Το "καρφί" της Ζωής, για τον Σταύρο (Θεοδωράκη)...
Με αιχμές απάντησε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη στάση της απέναντι στη Χρυσή Αυγή, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είναι...
δημοκρατικές οι δυνάμεις που ασέλγησαν στο Σύνταγμα την περίοδο του Μνημονίου. Ως πρόεδρος της Βουλής έχω υποχρέωση να σέβομαι Σύνταγμα και Κανονισμό της Βουλής. Δεν μπορώ να περιορίζω κοινοβουλευτικές ομάδες και βουλευτές στην άσκηση των καθηκόντων τους. Αυτή είναι η Δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι απολύτως χυδαίος ο τρόπος που κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν πολιτική καριέρα ως όψιμοι αντιφασίστες δείχνοντας, ως δήθεν ρέπουσα προς μία εύνοια μία βουλευτή και έναν άνθρωπο που είναι γνωστός για τους αγώνες για τη δημοκρατία και τη μάχη κατά του φασισμού και του ναζισμού» τόνισε και πρόσθεσε:

Δεν θα με βρείτε σε κανένα πάνελ προεκλογικό ή πολιτικό στο οποίο συμμετείχε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Εκείνοι που πήγαιναν και χαριεντίζονταν πίνοντας τσάι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και μιλώ για τον κ. Θεοδωράκη, ο οποίος δεν έχει εξηγήσει ακόμα γιατί το κόμμα του δεν συμμετέχει στην επιτροπή διεικδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων και εκείνοι που έκαναν συνεντεύξεις σε πολιτικά πρόσωπα της Χ.Α. αδιάβαστοι, οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις. Να δώσουν εξηγήσεις και τα κόμματα του Μνημόνιου όπως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ που επέτρεψαν να θεριέψει ο ρατσισμός με νομοθετήταματα όπως για τα κέντρα κράτησης.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: