25.5.15

Τσακνής: Απόλυση εργαζομένου στην ΕΡΤ θα συμπέσει με την παραίτησή μου...

Τσακνής: Απόλυση εργαζομένου στην ΕΡΤ θα συμπέσει με την παραίτησή μου - BINTEOBINTEO...
"Απόλυση εργαζομένου θα συμπέσει χρονικά με την παραίτησή μου" είπε ο Διονύσης Τσακνής η τοποθέτηση του οποίου...
στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ απασχολεί την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Τσακνής απάντησε και στον κ. Φίλη που είπε ότι η ψήφος του στο Δ.Σ. της ΕΡΤ είναι υπό δοκιμή: "Εάν είναι υπό δοκιμή εγώ θα πρόσθετα ότι είναι και υπό προθεσμία..".

"Και το λέω αυτό γιατί όντως ορισμένα ζητήματα τα οποία αφορούν στις αρμοδιότητες μου θα ήθελα είναι πιο σαφή. Και έλαβα τη διαβεβαιώση μου ότι σε αυτό το σύντομο διάστημα εάν διαπιστωθούν δυσλειτουργίες θα επανέλθει ο κ. υπουργός με τροπολογίες διότι πιστέψτε με δεν θα ήθελα να με συνοδεύει δια βίου ο χαρακτηρισμός του διακοσμητικού".

"Δεν θέλω λευκή επιταγή, θα ήταν προσβλητικό να έπαιρνα λευκή επιταγή σήμερα , προτιμώ τη βάσανο, τους χαρακτηριστμούς, τις σκληρές επισημάνεσεις για ένα έργο που καλούμαι να επιτελέσω" τόνισε.

"Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι αρχικά προς τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ στους οποίους υποκλίνομαι και δεύτερο σε όλους τους Έλληνες ότι μια ΕΡΤ σαν αυτή που έκλεισε δεν την ονειρεύομαι ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου, δεν θα την ήθελα ποτέ μια τέτοια ΕΡΤ. Μια ΕΡΤ των pay roll, της αργομισθίας, της τεμπελιάς δεν την θέλω" σημείωσε ο Διονύσης Τσακνής.
Δείτε το βίντεο...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: