20.5.15

Σε ποιο στρατόπεδο θα πάει ο Βαγγέλης;..

«Φορτωμένος» αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αποφεύγοντας το «πηγαδάκι» με τους δημοσιογράφους.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής βλέπει από τη μια μεριά ότι...
κεντρική απόφαση είναι η καταψήφιση της νέας συμφωνίας, έστω κι αν είναι αμφίβολο αν θα επιτευχθεί ενώ το περιεχόμενο της είναι άγνωστο.

Από την άλλη όμως κρατά αποστάσεις και από τους Καραμανλικούς που τάσσονται αναφανδόν υπέρ οποιασδήποτε σύμβασης «αρκεί να αποφευχθεί η χρεοκοπία του Ιουνίου».

O κ. Μεϊμαράκης δεν έχει καταλήξει ακόμη με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει αν και οι δικοί του λένε ότι «ουδέποτε αντιτάχθηκε στις αποφάσεις του κόμματος έστω κι αν γκρίνιαζε».

Το τελευταίο δεκαήμερο πάντως συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Θανάσης Ταλιαδούρος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Σίμος Κεδίκογλου και αρκετοί ακόμα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Εντελώς… συμπτωματικά, οι περισσότεροι έχουν επικρίνει τον Αντώνη Σαμαρά.

Οσο για τους πρώην βουλευτές, ανάμεσα σε εκείνους που πέρασαν την πόρτα του κ. Μεϊμαράκη ήταν ο Δάνης Τζαμτζής (φίλος του επί τριάντα χρόνια), ο Αργ. Ντινόπουλος και ο Γιώργος Καλαντζής.

Πάντως, με τον Αντ. Σαμαρά έχει να μιλήσει… μήνες...

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: