5.5.15

Ο παππούς της Άννυ αποκαλύπτει: Με παρακαλούσε να πάω να την πάρω...


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας-δολοφόνος... 
Σε κλάματα ξέσπασε ο παππούς της Άννυ, αποκαλύπτοντας (STAR), πως, η 4χρονη τον παρακαλούσε από το τηλέφωνο να πάει να την πάρει και...
εκείνος δεν την άκουσε.
Ο παππούς της μικρής Άννυ δήλωσε ότι ο πατέρας της επέμενε να γυρίσει η μικρή πίσω στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Επίσης τόνισε ότι η μικρή Άννυ ήταν χαρούμενη που θα πήγαινε στην Ελλάδα και μάλιστα την στιγμή του αποχωρισμού του είπε: «Παππού μην κλαις. Εγώ πάω στην Ελλάδα». 

Οι συγγενείς της δολοφονημένης 4χρονης ήρθαν από την Βουλγαρία και ενημερώθηκαν από τους αστυνομικούς σχετικά με τις ενέργειες του πατέρα της αφού διέπραξε το στυγερό έγκλημα. 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας-δολοφόνος της Άννυ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας της 4χρονης Άννυ, μετά την πολύωρη απολογία του στην 10η Τακτική Ανακρίτρια στη Σχολή Ευελπίδων.

Ο 27χρονος απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο, ενώ η μητέρα του παιδιού θα δώσει εξηγήσεις έχοντας νομικό παραστάτη μαζί της.

Κατά την έξοδο του ζευγαριού από τα ανακριτικά γραφεία αποδοκιμάστηκαν έντονα από πολίτες που βρίσκονται στην Ευελπίδων, ενώ κατά τη μεταφορά από το κτίριο των ανακριτών μέχρι τα αυτοκίνητα της Αστυνομίας, οι δυο κατηγορούμενοι συνοδεύονταν από έντονη αστυνομική παρουσία.

Ο πατέρας της Άννυ μεταφέρθηκε αρχικά στη ΓΑΔΑ, από όπου θα οδηγηθεί στις φυλακές. Μαζί του μεταφέρθηκε από την Ευελπίδων στη ΓΑΔΑ και η μητέρα της μικρής Αννυ, η οποία έχει λάβει προθεσμία για την απολογία της για την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: