20.5.15

Ζήγρας: Άκη δώσε τα ονόματα...

Ζήγρας: Άκη δώσε τα ονόματα
Νέο αίτημα αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη...
Να μιλήσει για τις δωροδοκίες καλεί και πάλι τον Τσοχατζόπουλο ο Ζήγρας, μετά την κατάθεση της Βάσως Παπανδρέου, μέλους τότε του ΚΥΣΕΑ που ενέκρινε τα εξοπλιστικά προγράμματα με τις «χρυσές μίζες».

Με...
δήλωση του μέσω του συνηγόρου του ο Νικόλαος Ζήγρας πρόσωπο κλειδί στην αποκάλυψη της υπόθεσης κάλεσε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να κατονομάσει εκείνους που εμπλέκονται στην δωροδοκία. Στην δήλωση του μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Καλώ τον πρώτο κατηγορούμενο ( Άκη Τσοχατζόπουλος) και όποιον άλλον έχει συμμετάσχει υπό οποιαδήποτε ιδιότητα στις δωροδοκίες αυτές να κατονομάσει σήμερα και όχι αύριο, αυτούς που δωροδόκησαν, τα ποσά των δωροδοκιών και τη ζημία που υπέστη από τις δωροδοκίες το Ελληνικό Δημόσιο προκειμένου να ενισχυθεί η διαπραγματευτική ισχύς της Ελληνική Κυβέρνησης έναντι των δανειστών μας. Στο βωμό του τεκμηρίου της αθωότητας του κυρίου Α.Α. Τσοχατζόπουλου έχει ήδη θυσιαστεί η οικογένειά του και οι φίλοι του, έχει ήδη θυσιαστεί ένα ολόκληρο κίνημα, όπως κατέθεσε ο κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος... ας μη θυσιαστεί και ολόκληρη η χώρα. Γιατί, πάνω από κατηγορούμενοι, πάνω από συνήγοροι υπεράσπισης, είμαστε Έλληνες».

Παρούσα στο δικαστήριο και σήμερα η Βίκυ Σταμάτη η οποία πρόκειται να καταθέσει αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: