12.5.15

Άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες...

Άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδεςΆστατος ο καιρός και σήμερα Τρίτη, με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται στα νοτιοανατολικά της χώρας, πρόσκαιρα ισχυρές, με...
σταδιακή εξασθένηση.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. 

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου (Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα όμβρων κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. θερμοκρασία: από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά,

Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες οπότε στα νότια είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες. άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές κυρίως στην Κρήτη όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη και θα εξασθενήσουν άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στις Κυκλάδες τοπικά 8 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα τμήματα αραιές νεφώσεις άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 18 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: