9.5.15

Περιμένοντας υπομονετικά στην ουρά της οικονομικής θέσης...

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στο αεροδρόμιο της Ρώμης.
Δείτε τις φωτογραφίες...
Έπειτα από την περιοδεία του στο εξωτερικό και τις συναντήσεις που είχε σε Παρίσι, Βρυξέλλες και Ρώμη, εν όψει και του κρίσιμου Eurogroup για την χώρα μας, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ταξίδεψε την Παρασκευή στην Ισπανία και...
συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, όπου συναντήθηκε με τον Ισπανό ομόλογό του, Λουίς ντε Γκίντος.



Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών της Ισπανίας ο κ. Βαρουφάκης πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα και ταξίδεψε από τη Μαδρίτη στην Αθήνα μέσω Ρώμης.

Στο αεροδρόμιο της Ρώμης, το  Φιουμιτσίνο, το οποίο συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα και καθυστερήσεις λόγω της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει σε χώρο αποσκευών και είχε γίνει αιτία να κλείσει το αεροδρόμιο για μια σχεδόν ημέρα, τον «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός.

Περιμένοντας υπομονετικά στην ουρά της οικονομικής θέσης, προκειμένου να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και έχοντας -όπως συνηθίζει- το σακίδιό του στην πλάτη του, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ ήταν ιδιαίτερα φιλικός με όσους τον προσέγγισαν.

Μάλιστα, ο κ. Βαρουφάκης κουβέντιασε με αρκετούς από τους συνεπιβάτες του, οι οποίοι έκπληκτοι είδαν τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας να στέκεται δίπλα τους. 


πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: