8.5.15

Καταστροφολογίας συνέχεια...

Ο Σαμαράς "φοβάται" μεγάλη φοροεπιδρομή








Το ακούσαμε κι αυτό.Μεγάλη φοροεπιδρομή βλέπει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος...
σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης "Focus", επανέλαβε τα περί εξόδου από το μνημόνιο της προηγούμενης κυβέρνησης.
"Οφείλω να πω ότι φοβάμαι ότι, επειδή ακριβώς οι ίδιοι έχουν δηλώσει εκατό φορές ότι και ανέτοιμοι ήταν και δεν είχαν, όχι plan b, ούτε plan a δεν είχαν, φοβάμαι ότι θα υπάρχει- και αυτά ακούω, άλλωστε- πολύ μεγάλη φοροεπιδρομή", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Αντ. Σαμαράς δήλωσε ότι θα είναι ο πρώτος που θα δηλώσει ευτυχής αν επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές καθώς η χώρα βρίσκεται «στα όρια της ανώτατης δυνατής ασφυξίας». Παράλληλα, επανέλαβε ότι όλο αυτό το διάστημα επέμεινε αδιάλειπτα και έντονα για να βρεθεί μία λύση, επισημαίνοντας ότι "θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία, γιατί άλλο δεν πάει έτσι".

Ερωτηθείς αν η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει οποιαδήποτε συμφωνία ή αν θα υπάρξουν αστερίσκοι, ο Αντ. Σαμαράς σημείωσε ότι το κόμμα του δεν επρόκειτο να φέρει νέα φοροεπιδρομή, καθώς δεν είχε η χώρα ανάγκη κάτι τέτοιο, όπως είπε.

Επιπλέον τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία θα κρίνει το κείμενο της όποιας συμφωνίας ως παράταξη η οποία έχει αποκλειστικό κριτήριο το καλό του τόπου. "Και το καλό του τόπου είναι η Ελλάδα να έχει παραμονή στο ευρώ, αλλά και προϋποθέσεις για ανάπτυξη. Γιατί η ανάπτυξη είναι η μόνη σωτήρια λύση για τον τόπο", κατέληξε...
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: