14.5.15

Επιτάχυνση στα τεχνικά κλιμάκια...

Επιτάχυνση στα τεχνικά κλιμάκια με το βλέμμα στη Σύνοδο Κορυφής της Ρίγα
...με το βλέμμα στη Σύνοδο Κορυφής της Ρίγα...
Επί τάπητος τέθηκε από το απόγευμα της Τετάρτης στη νέα μαραθώνια σύσκεψη του κυβερνητικού συμβουλίου ο διττός στόχος της κυβέρνησης για το προσεχές διάστημα ώστε να...
επιτευχθεί μία συμφωνία με τους δανειστές, αφενός για την επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων και αφετέρου για την εξεύρεση μίας πολιτικής λύσης μεταξύ των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σύνοδο Κορυφής στη Ρίγα στις 21 Μαΐου. 

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του που έληξε αργά το βράδυ δόθηκαν σαφείς οδηγίες στην ελληνική ομαδα διαπραγμάτευσης για τις διαπραγματευτικές διαδικασίες στο Brussels Group που ξεκινά τις εργασίες του και πάλι σήμερα. Ως στόχος τέθηκε η επιτάχυνση χωρίς χρονοτριβές της διαδικασίας με στόχο την επίτευξη αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας, χωρίς μετακίνηση από τις κόκκινες γραμμές που έχει χαράξει η κυβέρνηση.

Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο κύριος Γιώργος Χουλιαράκης, επικεφαλής του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), ο οποίος μετέφερε στο Κυβερνητικό Συμβούλιο το κλίμα από το Brussels Group.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: