25.5.15

«Εσείς τι κάνατε όταν έκλεισε η ΕΡΤ;»...


Αμηχανία και νεύρα, στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
LIVE BINTEO...
Tον κύκλο των ερωτήσεων στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας άνοιξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου (φέρνοντας πολλούς σε αμηχανία), αν και, όπως επισήμανε με νόημα προς τους προτεινόμενους, «τις ειδικές ερωτήσεις τις...
κρατάω για το τέλος».

Αρχικά, η πρόεδρος κάλεσε τα μέλη του ΔΣ να απαντήσουν τι ακριβώς έκαναν κατά την περίοδο που έκλεισε η ΕΡΤ. «Στο διάστημα από 11.6.2013 έως σήμερα ποια ήταν η συμβολή σας στην αποκατάσταση του "μαύρου"; Πως συμπράξατε στους αγώνες εργαζομένων;».
 Η ερώτηση μάλιστα προκάλεσε  την αντίδραση βουλευτών της αντιπολίτευσης, με τους κ.κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Σπύρο Λυκούδη να καλούν τους προτεινόμενους να μην απαντήσουν, καθώς θεώρησαν την ερώτηση ως «κάλεσμα σε απολογία».
Πάντως, ο Τσακνής είπε ότι την ημέρα του «λουκέτου» διέκοψε συναυλία του και έκτοτε βρισκόταν στο ραδιομέγαρο ως ένδειξη συμπεράστασης.
 Ο  Τσιτσιμπίκος αρκέστηκε να πει πως «ήμουν εκεί με τους χιλιάδες εργαζόμενους στα πηγαδάκια του ραδιομεγάρου. Δεν το θεωρώ όμως τίτλο τιμής. Αυτό που έκανα ήταν μέσα από τη δημοσιογραφική μου δουλειά να υπερασπίζομαι τη θέση ότι αυτό ήταν ένα "φασιστικό μαύρο"».

Ο  Γρηγορίου είπε «δεν είχα συμβολή, εκτός από το να βρίζω και να καταχρεωθώ 1.000 ευρώ για να έχω σήμα της ΕΡΤ open στην Μυτιλήνη όπου βρισκόμουν».



Η κυρία Παπακωνσταντίνου σημείωσε: «Βρέθηκα στην Αγία Παρασκευή και υποστήριξα τις κινήσεις των εργαζομένων».

Ο Τρανός τέλος υποστήριξε πως «δεν βρέθηκα στις διαδηλώσεις, αλλά στεναχωρήθηκα πάρα, μα πάρα μα πάρα πολύ…»...



πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: