7.5.15

Ψηφίστηκε επί των άρθρων το νομοσχέδιο για τον Αθλητισμό...

Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής στο ελληνικό Κοινοβούλιο από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το Ποτάμι και...
το ΠΑΣΟΚ, αλλά διαφώνησαν η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή. “Παρών” το ΚΚΕ. Ψηφίστηκε και επί των άρθρων το απόγευμα της Πέμπτης - Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει στο θέμα του νομοσχεδίου υποστηρίζει το υπουργείο μετά από νέα επικοινωνία που είχε με υπεύθυνους της UEFA.

Ψηφίστηκε επί των άρθρων το νομοσχέδιο για τον Αθλητισμό το απόγευμα της Πέμπτης. Άυριο η ψηφοφορία ολοκληρώνεται με την ψήφιση επί του συνόλου.

Αναλυτικότερα, το άρθρο 5 έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία. Ψηφίστηκε από 246 βουλευτές εκ των οποίων 146 ψήφισαν ναι, 67 όχι, και 33 παρών.

Το άρθρο 12 έγινε και αυτό δεκτό κατα πλειοψηφία. Ψηφίστηκε από 247 βουλευτές εκ των οποίων , 156 ψήφισαν ναι, 91 βουλευτές όχι, κάνενας παρών.

Το άρθρο 14 ψηφίστηκε από 247 βουλευτές εκ των οποίων 149 ψήφισαν ναι, 91 όχι και 7 παρών, και έγινε δεκτό κατα πλειοψηφία.

Τέλος το τελευταίο άρθρο ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα εκτός από το ΚΚΕ που δήλωσε «παρών»  

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής δήλωσε «Θεωρούμε πως εξαντλήσαμε απ' τη μεριά μας οιαδήποτε περιθώρια συζήτησης, και για ό,τι συμβεί από δω και πέρα, έχουν ευθύνη οι άλλοι».
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: