15.5.15

Ραχήλ Μακρή: Δεν ψηφίζω μέτρα...

Ραχήλ Μακρή: Δεν ψηφίζω μέτρα που υπερβαίνουν τις κόκκινες γραμμές...που υπερβαίνουν τις κόκκινες γραμμές...
"Αν υπάρξουν μέτρα θα πρέπει να περάσουν νομοθετικά από το ελληνικό κοινοβούλιο και εκεί βρίσκονται βουλευτές οι οποίοι...
ψηφίζουν ή καταψηφίζουν τα μέτρα, από αυτούς δηλαδή εξαρτάται αν περνάν τα μέτρα ή δεν περνάνε" δήλωσε η Ραχήλ Μακρή, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια δε θα ψηφίσει μέτρα που υπερβαίνουν τις κόκκινες γραμμές.

"Αν γίνει αυτό γνωρίζετε πάρα πολύ καλά τη συνέπεια των λόγων και των έργων μου που χωρίς περιστροφές και χωρίς να φοβάμαι γνωρίζετε ότι αν παρεκκλίνουν από την εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός και από τις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει η κυβέρνηση τότε η Ραχήλ Μακρή δεν θα ψηφίσει υπέρβαση των κόκκινων γραμμών" δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm.

"Βέβαια έχει βγει και επίσημη ανακοίνωση χθες το βράδυ από την κυβέρνηση η οποία στην ουσία λέει αυτό το οποίο λέω και εγώ. Ότι η εντολή του ελληνικού λαού είναι σαφής και είναι δεσμευτική και αποτελεί τη πυξίδα για τις διαπραγματεύσεις και ότι οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης είναι και κόκκινες γραμμές του ελληνικού λαού" πρόσθεσε.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στο ΔΝΤ, λέγοντας πως "ποσώς με ενδιαφέρουν τα τελεσίγραφα του ΔΝΤ. Το ΔΝΤ είναι αυτό το οποίο στις 9/4 έχει πληρωθεί την δόση ακέραια. Είναι μια δόση που περιέχει τόκους και τοκοχρεολύσια επαχθή και επονείδιστα από ένα χρέος το οποίο έχουνε δώσει με όρους που δεν βρίσκονται ούτε στην διεθνή ούτε στην ευρωπαϊκή νομοθεσία".

Τέλος, ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι η κυβέρνηση πρέπει να σηκωθεί από το τραπέζι της διαπραγμάτευσης με συμφωνία ή με ρήξη η Ραχήλ Μακρή υποστήριξε ότι "πρέπει να σηκωθεί με τέτοια συμφωνία που θα είναι υπέρ του ελληνικού λαού και των συμφερόντων των πολιτών όπως του έδωσαν εντολή"...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: