8.5.15

Τα πεπραγμένα του υπουργείου του απέστειλε στον πρωθυπουργό ο Γ. Πανούσης...

Τον απολογισμό του έργου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για τις...
100 ημέρες της νέας κυβέρνησης, απέστειλε χτες στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Πανούσης, ενώ σήμερα δημοσιοποιηθηκε και συνοπτικός κατάλογος με τις δράσεις του υπουργείου.

Τα πεπραγμένα του υπουργείου, που είναι ένα κείμενο 100 σελίδων, περιλαμβάνουν κάθε δράση που έχει υλοποιηθεί, ή έχει σχεδιαστεί και προωθείται, καθώς και διαπιστώσεις που αφορουν σε ελλειψεις που μελετάται η κάλυψη τους.

Σε ό,τι αφορά την Αστυνομία, στον κατάλογο των πεπραγμένων προτάσονται ενέργειες που αφορούν στην αναδιάρθρωση του Σώματος και οι δράσεις για την υλοποίηση της «κοινωνικής αστυνόμευσης», (αστυνομικος της γειτονιάς, κινητές μονάδες αστυνόμευσης, ώρα του πολιτη, κ. λ.π.), καθώς και μια σειρά εσωτερικά θέματα και σχέδια αντεγκληματικής πολιτικής.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δράσεις που αφορούν το Πυροσβεστικό Σώμα, λόγω αντιπυρικής περιόδου, μεταξύ των οποιων είναι οι διαδικασίες για θέματα προσωπικού, (κάλυψη κενών θέσεων πυροσβεστών πενταετούς θητείας, πρόσληψη εποχικών πυροσβεστών, υπερωρίες και νυχτερικά), καθώς και άλλα τεχικά, οικονομικά και λειτουργικά ζητήματα.

Ολόκληρος ο συνοπτικός κατάλογος των πεπραγμένων του ΥΠΤΠ, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου ( www.yptp.gr) και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: