17.5.15

«Αδύνατο να σταματήσεις τον Σπανούλη»...

«Αδύνατο να σταματήσεις τον Σπανούλη»
Μέλι έσταξε για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, χωρίς ωστόσο να χάνει την πίστη του για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τη Ρεάλ.

«Ο Ολυμπιακός είναι...
πολύ δυνατή ομάδα, με υψηλή αυτοπεποίθηση κι εμείς θα πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας», ανέφερε ο γκαρντ της «βασίλισσας» για τον αντίπαλο στον τελικό της Κυριακής, ενώ για τον ηγέτη του είπε: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και είναι αδύνατο να τον σταματήσεις, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να τον περιορίσεις, ώστε να μην νιώσει άνετα. Η άμυνα της ΤΣΣΚΑ τού έδωσε πολύ λίγο χώρο, αλλά στο τέλος τούς σκότωσε».

Ερωτηθείς αν τον προβληματίζει ο αργός ρυθμός που πιθανώς να θέλει να επιβάλει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι, είπε: «Πριν από δύο χρόνια μάς νίκησαν βάζοντας 100 πόντους. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, καθώς είναι μια ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ, έχει εμπειρία, ποιότητα και καλούς αθλητές».

Όσο για τον παλιόφιλό του, Τρεμέλ Ντάρντεν, είπε: «Μιλήσαμε και μας είπε πως του λείπει η Μαδρίτη. Ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι και τι μπορεί να προσφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: