13.5.15

Χαλαρώνουν τα μέτρα φρούρησης της Βίκυς Σταμάτη...

Είκοσι μέρες κράτησαν τα αυστηρά μέτρα φρούρησης για τη Βίκυ Σταμάτη.
Εδώ και λίγες ημέρες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, ξεκίνησε...
σιγά, σιγά τους περιπάτους μετά από ιατρική εντολή ενώ αλλαγές έγιναν και στο διαιτολόγιό της προκειμένου να αντιμετωπίσει κάποια θέματα υγείας που, σύμφωνα με τους γιατρούς έχουν προκύψει. 

Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, η Βίκυ Σταμάτη δείχνει να επανέρχεται προοδευτικά στους προηγούμενους ρυθμούς της. Συγκεκριμένα, επέστρεψε στο δωμάτιο που κρατούνταν πριν την απόδραση της από το ψυχιατρικό κατάστημα ενώ δύο φρουροί από την εξωτερική φρουρά των φυλακών Κορυδαλλού, διατίθενται καθημερινά προκειμένου να πραγματοποιεί τους θεραπευτικούς της περιπάτους.

Η ιατρική εντολή με ημερομηνία 1.4.15, από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Δρομοκαΐτειου αναφέρεται στο νέο διαιτολόγιο της σύζυγου του Άκη Τσοχατζόπουλου το οποίο όπως επισημαίνεται πρέπει να περιλαμβάνει δημητριακά και ξηρούς καρπούς. Ειδικότερα «Η ασθενής Βασιλική Σταμάτη, δύναται να λάβει σκευάσματα (δημητριακά, ξηρούς καρπούς κ.λ.π.) τα οποία θεωρούνται αναγκαία για την τόνωση της άμυνάς της». 

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 4 Μαΐου 2015  μια δεύτερη ιατρική εντολή με αριθμό πρωτοκόλλου 5091/742301 επανέρχεται στο θέμα της διατροφής, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το είδος των σκευασμάτων που πρέπει να λαμβάνει η ασθενής, αναφέροντας επιπροσθέτως ότι πρέπει να κινείται καθημερινά προκειμένου να αποφύγει εμφραγματικό επεισόδιο. «Η ασθενής κυρία Σταμάτη Βασιλική, δύναται να λάβει διατροφικά σκευάσματα τα οποία θεωρούνται υποβοηθητικά για την τόνωση της υγείας της. Επίσης λόγω της υπάρχουσας θρομβοφιλίας χρήζει καθημερινής κινητοποίησης για την αποφυγή εμφραγματικού επεισοδίου».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: