28.5.15

Οι τομές δεν γίνονται με «αριστερίστικα» γιουρούσια...

Aιχμές Πανούση κατά ΜΜΕ, πρώην συντρόφων του στη ΔΗΜΑΡ και συναδέλφων του...
Με σκληρή γλώσσα απαντά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη στις επικρίσεις που δέχεται τόσο από τα ΜΜΕ, όσο και από συναδέλφους του αλλά και πρώην συντρόφους του στη ΔΗΜΑΡ. 
«Μου έχουν “καταλογίσει”...
μέσα σε 100 μέρες τα πάντα, με κοινό επίλογο να παραιτηθώ», σημειώνει ο Γιάννης Πανούσης και τονίζει ότι «εάν έμπαινε φόρος σε κάθε ανοησία ή ύβρη που εκφέρει ο καθένας δεν θα υπήρχε εθνικό χρέος, μόνο πλεονάσματα θα παρουσιάζαμε».


Ο υπουργός σε άρθρο που υπογράφει, εκφράζοντας κάποιες σκέψεις του αναφέρει ότι «οι τομές δεν γίνονται με “αριστερίστικα” γιουρούσια», ότι όταν εκείνος είναι υπεύθυνος για κάτι το οποίο υποστηρίζει αναλαμβάνει την ευθύνη για όσα λέει αλλά όχι για τα όσα δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι και ότι δεν πολιτικολογεί αποφεύγοντας να μιμηθεί την αυτογελοιοποίηση κάποιων.


Αφού έχει αφήσει αιχμές για τους πρώην φίλους του στη ΔΗΜΑΡ που βγάζουν «ξύδι» συμβάλλοντας στην στείρα πολιτική αντιπαράθεση που δεν γιατρεύει τις παθογένειες της Μεταπολίτευσης, αφήνει κι ένα υστερόγραφο για τους νυν συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας: «Οι αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και δίκτυα μυστικών υπηρεσιών συμφωνούν σ’ ένα σημείο: πρέπει να με διώξει ο Τσίπρας μέχρι το καλοκαίρι. Παράξενο; Όχι τόσο».


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Γιάννη Πανούση στην ιστοσελίδα Ανοιχτό Παράθυρο.


tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: