5.5.15

Σοκάρουν οι κυνικές καταθέσεις παιδοκτόνου και μάνας...

Σοκάρουν οι κυνικές καταθέσεις παιδοκτόνου και μάνας - Κακοποιούσαν το παιδίΚακοποιούσαν το παιδί...
Ναρκωτικά, ακριβά αυτοκίνητα, ταξίδια και ένα παιδί που κακοποιούσαν συστηματικά. Οι τραγικές λεπτομέρειες για τη δράση των γονιών τεράτων σοκάρουν, ενώ έρχονται στο φως οι...
τραγικές συνθήκες στις οποίες δολοφονήθηκε η τετράχρονη. 

Οι αστυνομικοί δηλώνουν σοκαρισμένοι από την ωμότητα και την κυνικότητα του παιδοκτόνου, ο οποίος δεν έχει δώσει ακόμα καμία απάντηση για το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας. Από τις καταθέσεις των δύο κατηγορουμένων εκτιμούν ότι το κοριτσάκι υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον πατέρα της. Το μοιραίο βράδυ φέρεται να κακοποίησε την Άννυ και στη συνέχεια την έβαλε στο κρεβάτι και έπεσε κι εκείνος για ύπνο. 

Οι αποκαλύψεις για τον βίο των δύο «γονιών» συγκλονίζουν, καθώς ο 27χρονος Βούλγαρος . Οι αρχές εκτιμούν ότι  ο δολοφόνος δεν ήθελε να χάσει τη μοναδική πηγή εσόδων που είχε και δεν ήταν άλλη από τη σύντροφό του. Συγκεκριμένα, η μητέρα της Άννυ εκδιδόταν και παρείχε χρήματα στον πατέρα του παιδιού της, ενώ σχεδίαζε να φύγει για τη Γερμανία και να αφήσει... χωρίς έσοδα τον άντρα της.

Απορία προκαλεί, ωστόσο, η προσήλωση της Μπορίσοβα στον δολοφόνο της κόρης της και η κάλυψη που του παρείχε όλο αυτό το διάστημα ενώ είχε υποψιαστεί ότι κάτι κακό έχει κάνει στο παιδί. «Όλα όσα είπα στην αρχή ήταν ψέματα. Δεν ήθελα να μπλέξει ο Σάββας» φέρεται να δήλωσε με απίστευτο κυνισμό στην κατάθεσή της. 

Οι γείτονες άκουγαν το παιδί να κλαίει και σιωπούσαν...

Οι λεπτομέρειες για τα όσα συνέβαιναν στο υπόγειο της οδού Μιχαήλ Βόδα, δείχνουν την κοινωνική αδιαφορία στον εφιάλτη που ζούσε το τετράχρονο κοριτσάκι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι γείτονες γνώριζαν για τη βίαιη συμπεριφορά τόσο του στυγερού παιδοκτόνου όσο και της «μάνας», καθώς είχαν ακούσει και είχαν δει αρκετές φορές το μικρό αγγελούδι να κλαίει και φωνάζει. 

«Δεν ήθελαν να μπλέξουν» είναι η κοινότοπη απάντηση ανθρώπων που τους χώρισε μια πόρτα από το δράμα του παιδιού, που βρήκε τραγικό  θάνατο από τα χέρια του πατέρα της...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: