6.5.15

Μάρδας: Είμαι αισιόδοξος...


HXHTIKO...
Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Δημήτρης Μάρδας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρχει συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

«Εγώ είμαι αισιόδοξος, αλλά...
εκφράζω την προσωπική μου άποψη», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Στο ερώτημα αν αυτό βλέπει ότι μπορεί να συμβεί στο Eurogroup της Δευτέρας, ο ίδιος απάντησε:

«Ναι. Μιλάω για τώρα, γι΄αυτήν την περίοδο. Τουλάχιστον στο κομμάτι που τη χρειαζόμαστε, δηλαδή το χρηματοδοτικό κλπ.». 

«Όλες οι κινήσεις της κυβέρνησης», πρόσθεσε, «είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο κ. Δραγασάκης πήγε στη Γερμανία, έχουν μετακινηθεί δεκάδες υπάλληλοι, έχουν αδειάσει τα γραφεία μας από υπαλλήλους που βρίσκονται στις Βρυξέλλες.

Υπάρχει μια εντατικοποίηση των διαπραγματεύσεων, εδώ και αρκετές μέρες. Όλα επιδιώκουν ένα πράγμα, να κλείσει η συμφωνία και προσωπική άποψη, πάλι, εκφράζω: αυτήν την τάση την βλέπω και από την απέναντι πλευρά».

Τι απαντά για τα 80.000€

Σε ό,τι αφορά την ανάμειξη του ονόματός του σε αναφορές για μεταφορά ποσού 80 χιλιάδων ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου, ο κ. Μάρδας τόνισε: 

«80.000 δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου στο εξωτερικό. Ούτε εγώ, ούτε η σύζυγός μου». 

Με χιούμορ, μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σημείωσε για το θέμα: 

«Όταν το άκουσε αυτό η σύζυγός μου με απείλησε με διαζύγιο, γιατί ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Μου λέει: “Είναι δυνατόν να έχεις 80.000 στο εξωτερικό και να μην το ξέρω;”. 

Αυτό έγινε, βέβαια, 2-3 μέρες πριν, όταν άρχισε να “φωτογραφίζεται” το όνομά μου, η πρώτη αντίδραση ήταν από τη σύζυγό μου και μετά από εκεί πέρα τα υπόλοιπά είναι ένα θέμα ρουτίνας».

Aκούστε το ηχητικό, ΕΔΩ...

πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: