14.5.15

Εγκαίνια με αιχμές στην Πάτρα...

giorgos-elenopoulos-arxeio
Τη συγκρότηση των οργάνων του σε περιφερειακό επίπεδο συνεχίζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.
Μιλώντας στην Πάτρα, όπου βρέθηκε για αυτό τον σκοπό ο στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος, Γιώργος Ελενόπουλος, επιτέθηκε...
τόσο στην σημερινή όσο και στην προηγούμενη κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για ένα ‘εξαιρετικά άδηλο πλαίσιο’ στο οποίο βρίσκονται λαός και χώρα. «Αντί για σχέδιο, βλέπουμε σήμερα αυτές τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος να εντείνονται ακόμη περισσότερο, για αυτό και ο στόχος της ίδρυσής μας που ήταν μία πραγματική αλλαγή από αυτή που επιδίωκε η κυβέρνηση των κ.κ.Σαμαρά και Βενιζέλου,παραμένει ισχυρός», είπε, υπεραμυνόμενος της διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

Υποστηρίζοντας πως σήμερα συνειδητοποιεί κανείς τι θα συνέβαινε αν τότε η κυβέρνηση δεν είχε βρει χρήματα, άφησε αιχμές εναντίον ‘κάποιων’ που «τα βρήκαν έτοιμα» και δεν έχουν βρει ακόμα καμία διέξοδο, αλλά και άλλων που προτού φύγουν, είχαν ασκήσει «μία πολύ πιο επώδυνη πολιτική από τα Ζάππεια».

Και ο νοών νοείτο…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: