26.5.15

Φίλης: Αδωνη, είναι βαριές οι κουβέντες που λες...

Καυγάς Φίλη - Γεωργιάδη on air...
Στην γραμμή που χάραξε η Ντόρα Μπακογιάννη, και ο Αδώνιδας, που δεν άργησε να ξεκινήσει τον καυγά με τον Φίλη. 
Εάν δεν κλείσει η κυβέρνηση την συμφωνία τότε...
οι τράπεζες θα κλείσουν, είπε "στον ενικό" ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Και συνέχισε την ακατάσχετη καταστροφολογία: 
Όταν λέτε στην τηλεόραση ότι δεν έχουμε να πληρώσουμε τη δόση του ΔΝΤ, για μένα που καταλαβαίνω από λεφτά σημαίνει ότι αν δεν πληρώσετε στις 5 Ιουνίου το ΔΝΤ οι τράπεζες θα κλείσουν. Λέτε πράγματα χωρίς να καταλαβαίνετε τη βαρύτητά τους.

Ο Νίκος Φίλης του απάντησε εξυπνα: Είναι αληθεια ότι δεν έχω μεγάλη σχέση με τα χρήματα. Ειδική κατηγορία ανθρώπων έχει τόσο μεγάλη σχέση με τα χρήματα.

"Ξέρω ότι είστε κομμουνιστής και οι κομμουνιστές με τα χρήματα δεν τα πάνε καλά, αλλά στον καπιταλιστικό κόσμο αν δεν πληρώσεις ένα ομολογο κλείνουν οι τράπεζες", απάντησε ο   Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση Σαμαρά παρέλαβε 7% ύφεση και παρέδωσε ανάπτυξη.

"Success story και σήμερα; Ξυπνήστε... έγιναν εκλογές. Κάτι συνέβη τον Ιανουάριο. Τρελός είναι ο κόσμος;", αναρωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γεωργιάδης έριξε κι άλλο "λάδι στην φωτιά", λέγοντας, πως, "τον Ιανουάριο εξαπατήσατε τον Ελληνικό λαό, είστε πολιτικοί απατεώνες".
"Αν πιστεύετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε το λαό, αν πιστεύετε ότι είμαστε πολιτικοί απατεώνες, ζητήστε τώρα εκλογές. Είναι βαριές οι κουβέντες σας...", τον προειδοποίησε ο Φίλης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: