12.5.15

Τέρας ψυχραιμίας...

Ένα απίστευτο περιστατικό εξιστόρησε ο Δημήτρης Σταμάτης, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου βγάζει στην σέντρα τον πρώην υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη για την...
νοημοσύνη του. O πρώην βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος θήτευσε στην Πολιτική Άνοιξη , περιέγραψε ένα περιστατικό από παλιά, με πρωταγωνιστή τον Συμπιλίδη και τον Δημήτρη Σταμάτη, τον οποίο χαρακτηρίζει ειρωνικά "τσακμάκι"

Αναλυτικά:

"Βρέθηκα απόψε με φίλους,απο τον πρώτο πυρήνα,της Πολ. Αν. Κάποιος θυμήθηκε το περιστατικό όπου ,κάποιος τρελός επιτέθηκε τότε στον Γ. Συμπιλίδη στην Πανδροσου..Οταν ο Γιωργος ηταν Γ. Διευθυντης!Τον έριξε κάτω ,απειλώντας τον.

Μόλις ειδε η γραμματέας του Συμπιλίδη το επεισοδιο η Τανια, βγήκε τρέχοντας απο το γραφείο,φωνάζοντας, τον γενικο.....τον γενικο..... Όλοι τρέξανε για να δουν τι συμβαίνει , έτρεξε και ο μετέπειτα υπουργός Επικράτειας,ο Δ. Σταματης,επίσης,ο οποιος,ακούγοντας τις φωνές, πήγε και κατέβασε κατευθειαν....τον γενικο διακόπτη της ΔΕΗ !

Τερας δηλαδη ψυχραιμιας και αντιληψης. Στο χωριο μου θα τον φωναζαν...τσακμακι!!!Ε,κάπως ετσι το περιβάλλον,έτρεξε να σώσει και εμάς,απο τη πτώχευση! Καθαρά μυαλά οι συνεργάτες του Κου Σαμαρα!! Τσακμακια !!!"...

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: