19.5.15

Τα Μνημόνια είναι ευλογία για τον τόπο...

υποστηρίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ...

pitsirikos.net

Αίσθηση έχουν προκαλέσει δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν πως το Μνημόνιο είναι ευλογία για τον τόπο.

Αν και...
κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υποστηρίξει πως ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ποτέ ότι θα καταργήσει ή θα σκίσει το Μνημόνιο -και πως οι Έλληνες παράκουσαν ομαδικά-, η νέα και κυρίαρχη τάση μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι να εφαρμοστούν ακόμα πιο σκληρά Μνημόνια.

Μάλιστα, κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε προεκλογικά να εννοηθεί πως θα σχίσει τα Μνημόνια γιατί ήθελε να γίνει κυβέρνηση και να τα εφαρμόζει καλύτερα.

Σύμφωνα με υπουργό της κυβέρνησης που θέλησε να διατηρήσει την ανυπαρξία του, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ δεν εφάρμοζε σωστά τα Μνημόνια, οπότε χρειαζόταν η Πρώτη φορά Αριστερά, για να εφαρμόσει τα Μνημόνια όπως πρέπει.

Άλλος υπουργός της κυβέρνησης είπε πως διαφωνεί με την τοποθέτηση του Γιάνη Βαρουφάκη πως το 70% των μεταρρυθμίσεων του Μνημονίου είναι στη σωστή κατεύθυνση, αφού ο ίδιος θεωρεί πως το Μνημόνιο είναι σωστό κατά 150%.

Ένας τρίτος υπουργός είπε πως όλα είναι σχετικά, πως η ζωή είναι ωραία, πως τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται, και πως, αν επιθυμείς κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ θα σε βοηθήσει να γουστάρεις.

Επίσης, το Αριστερό Ρεύμα ζητάει να εφαρμοστεί το Μνημόνιο, χωρίς να το πάρουν χαμπάρι οι πολίτες.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και ένας αντιμνημονιακός βουλευτής, ο οποίος κρύβεται γιατί φοβάται μήπως τον λιντσάρουν οι υπόλοιποι.

Σε άλλα νέα, αύριο η κυβέρνηση θα διαλύσει τους ολιγάρχες, εκπληρώνοντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Η διάλυση των ολιγαρχών θα ανακοινωθεί με διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τα κανάλια του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη και του Αλαφούζου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: