26.5.15

Κακός χαμός στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου και Μεϊμαράκη...



"Κάθομαι εδώ σαν γαϊδούρι" - "Δεν έχετε τρόπους"...
Χαμένοι στη… διαδικασία βρέθηκαν για ακόμα μια φορά οι συμμετέχοντες βουλευτές στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που θεωρητικά είχε ως αντικείμενο την...
ακρόαση του Σ. Βαλυράκη για την υπόθεση της Siemens.

Η συζήτηση όμως ξέφυγε τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ένιωσε προσβεβλημένος από αναφορά της κ. Κωνσταντοπούλου σε εκείνους που δεν ψήφισαν στην επιτροπή για την ΕΡΤ.

«Τέσσερις φορές σας ρώτησα την ώρα λήξης της συνεδρίασης! Για να μπορέσω να μιλήσω! Διάβασα περίεργα θέματα σήμερα! Με προσβάλατε προσωπικά!», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Μεϊμαράκης

«Αυτό το τρόπο που τον μάθατε», αποκρίθηκε η κ. Κωνσταντοπούλου για να λάβει την απάντηση: «Είναι γαϊδουριά να μη μας λέτε τι ώρα θα τελειώσουμε! Δεν μου είπατε τι ώρα θα τελειώσουμε και τώρα μου κάνατε και παρατήρηση. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά προέδρου που θέλει να τη σεβόμαστε! Εγώ σήμερα περιμένω σα γαϊδούρι εδώ, μας ειδοποιήσατε ότι θα πάμε 5,30- 6:00. Μη μας βάλετε τιμωρία».

Ανταπαντώντας η Πρόεδρος ζήτησε από τον κ. Μεϊμαράκη να μιλάει με μεγαλύτερο αυτοπεριορισμό και να αποφεύγει εκφράσεις που είναι μη κοινοβουλευτικές.

«Εγώ ποτέ έστησα τους συναδέλφους!  Καταλάβατε τι σας λέω τώρα; Αφήστε τα αυτά πως δεν έχω το λόγο! Με τη δική σας συμπεριφορά δεν μου προκαλείτε σεβασμό!», είπε ο κ. Μεϊμαράκης για να λάβει την απάντηση: «Έχετε προσβληθεί όχι από αυτά που είπα αλλά από δημοσιεύματα που ερμηνεύουν τη συμπεριφορά σας! Μίλαγα για τη κ. Κεφαλογιάννη. Έχετε τη μύγα!».

«Εσείς κάνατε τούμπα από όχι ψηφίσατε παρόν», είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Φαίνεται πως η υπόθεση Siemens εξάπτει πολλά πάθη», αντίτεινε η κ. Κωνσταντοπούλου, με τον κ. Τραγάκη να απειλεί ότι η ΝΔ θα αποχωρήσει και τον κ. Πετράκο να αφήνει αιχμές πως κάποιοι δεν θέλουν να συζητηθεί η υπόθεση.

«Εσείς λέγατε ότι δεν θα ψηφίσετε και ψηφίσατε παρούσα! Την κάνατε γυριστή χθες!», επανήλθε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Δεν κρύβομαι πίσω από μεταλλάξεις! Λέω τη γνώμη μου», απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: