5.5.15

Ξεπέρασαν τα όρια της χυδαίας προβοκάτσιας...

Οι αντιδράσεις για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», με τον υπουργό "που έβγαλε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό" (BINTEO)...
Την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη» σύμφωνα με το οποίο «αναπληρωτής υπουργός μετέφερε τον Μάρτιο 80.000 ευρώ στο εξωτερικό».
Δείτε το...
πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζοντας το δημοσίευμα αναφέρουν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο:

«Περιμένουμε από την εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» στην αυριανή της έκδοση, στην ίδια σελίδα, να αναφέρει το όνομα του αναπληρωτή υπουργού, το ποσό και τα στοιχεία του λογαριασμού. Αν δεν το πράξει τότε θα μιλάμε για πρακτική που ξεπερνάει τα όρια της χυδαίας προβοκάτσιας. Ας το πράξει αυτό για να υπάρξει και η ανάλογη απάντηση».

Το σχετικό δημοσίευμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, με την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη να απαντά:

«Επειδή όσοι ασχολούμαστε με τα φορολογικά στο υπουργείο Οικονομικών, είμαστε στα υπόγεια του υπουργείου, πρέπει να σας πω ότι δεν είχα υπόψη μου το σχετικό δημοσίευμα και συμφωνώ ότι χρειάζεται άμεση απάντηση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αλλά νομίζω ότι αυτοί οι οποίοι  πρέπει να το κοιτάξουν, θα το κοιτάξουν και υποθέτω ότι θα υπάρξει απάντηση».


πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: