29.5.15

«Φαρσοκωμωδία» χαρακτηρίζει τη διαπραγμάτευση, ο Σαμαράς...

«Ο λογαριασμός ανεβαίνει»
Πρόταση «αλλαγής πολιτικής» και «μεγάλης συνεννόησης» προκειμένου «να βγει η Ελλάδα από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει» καταθέτει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

O Aντωνης Σαμαράς κατηγορεί...
σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Αγορά»,  την κυβέρνηση για τη στρατηγική που ακολουθεί απέναντι στους εταίρους, επισημαίνοντας πως «η κυβέρνηση εμφανίζει τις δικές της θέσεις ως τελική συμφωνία και έτσι αποσταθεροποιεί συνεχώς και την οικονομία της Ελλάδας και τη διαπραγματευτική της θέση». Κάνει, επίσης, λόγο για «υποτιθέμενη διαπραγμάτευση» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, όπως λέει, «ξεκίνησε ως έπος για να καταλήξει σε φαρσοκωμωδία».

Κατηγορεί την κυβέρνηση πως είχε υπερτιμήσει την πολιτική διαπραγμάτευση, και πως έχασε χρόνο «με ανοησίες», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ πως σε όλες τις μεγάλες δυσκολίες που είχε περάσει η κυβέρνηση του ήταν απέναντι.

Τέλος, μεταξύ άλλων προτείνει «τη μεγάλη συνεννόηση ώστε να αλλάξει πολιτική η χώρα. Μεγάλη συνεννόηση για να βγουν εκείνοι από τα ολοφάνερα αδιέξοδα τους, για να βγει η Ελλάδα από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: