20.5.15

Παπαντωνίου: Λυπάμαι ιδιαίτερα για την εξέλιξη της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου...

Παπαντωνίου: Λυπάμαι ιδιαίτερα για την εξέλιξη της υπόθεσης ΤσοχατζόπουλουΒάσω προς Άκη: Λυπάμαι παρά πολύ για σένα και για το ΠΑΣΟΚ - Έδωσα τη ζωή μου για το Κίνημα...
"Η πρωτόδικη απόφαση ήταν φοβερή, συνταρακτική… Λυπάμαι ιδιαίτερα για...
τη εξέλιξη της υπόθεσης". Αυτό κατέθεσε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου για την υπόθεση για τις "χρυσές μίζες στα εξοπλιστικά" παίρνοντας τη σκυτάλη του μάρτυρα από τη Βάσω Παπανδρέου. 

Ο Γιάννος Παπαντωνίου ο οποίος διαδέχτηκε τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε στον ρόλο του ΚΥΣΕΑ λέγοντας πως είναι καθοριστικής σημασίας. 

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης είπε πως από την αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή δεν προέκυψε κανένα στοιχείο για δωροδοκία στα ΤΟΡΜ1. "Τότε δεν ήταν τίποτα γνωστό. Μόνο όταν έγιναν οι δίκες στην Γερμανία και την Ρωσία. Μόλις έλαβα γνώση αυτής της ανωμαλίας, για τα αντισταθμιστικά, πήγα στη Ρωσία και ήρθα σε συνεννόηση με τον ομολογό μου τον κ. Ιβανοφ και αντικατέστησε την εταιρία που είχε κάνει τη λαμογιά με μια άλλη που έκανε τα αντισταθμιστικά. Η Ρωσία τα πλήρωσε δυο φορές" υπογράμμισε.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: