16.5.15

Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει χρόνος...

Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει χρόνος, αλλά θα κλείσουν όλα μαζί
...αλλά θα κλείσουν όλα μαζί...
«Πράγματι χρόνος δεν υπάρχει καθόλου», παραδέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του, αλλά «όλα θα κλείσουν μαζί» και «δεν θα φέρουμε μέτρα που θα έρθουν σε σύγκρουση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Ο υπουργός Οικονομικών έδωσε...
συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και σημείωσε: «Τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμη, αν δεν κουμπώσει όλο το παζλ της συμφωνίας. Δεν θα φέρουμε μέτρα που θα έρθουν σε σύγκρουση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα», ανέφερε.

Επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι «τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμη και όλα είναι στη διαπραγμάτευση και θα κλείσουν όλα μαζί», ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι «η διαπραγμάτευση είναι συλλογική».

Αναφερόμενος στους πιστωτές, ο κ. Βαρουφάκης έκανε λόγο για ήξεις αφίξεις από την πλευρά τους, ενώ χαρακτήρισε άριστες τις σχέσεις του με τους Ευρωπαίους ομολόγους του.

Είπε ωστόσο ότι «είχαν συνηθίσει υπουργούς μίας χώρας που έλεγαν πάντα ‘ναι’».

Για την μεταφορά των χρημάτων των πρεσβειών, είπε ότι «δεν είναι κάτι καινούργιο», προσθέτοντας πως η εν λόγω πρακτική υπάρχει και σε άλλες χώρες, όπως την Ολλανδία.

Διαβεβαίωσε ακόμη ότι οι μισθοί και οι συντάξεις δεν απειλούνται όσο υπάρχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ διευκρίνισε ότι θεωρεί αδιανόητη την παρουσία του σε άλλο υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: